domingo, 20 de diciembre de 2009

l'accessibilitat en una escola bressol

En aquesta escola bressol, s'està lluitant per l'accessibilitat des d'una altra entrada ja que hi ha moltes escales i, la gent gran i els pares amb carro, tenen moltes dificultats per accedir a l'escola dels seus fills. Per altra banda, analitzant aquesta entrada a la llar des del pati, podem observar com tan els infants com els adults que hi entren han de pujar unes escales per poder entrar. Per aquest motiu, quan es pensa en fer una escola accessible, no s'ha de pensar tan sols en arribar fins la porta de l'escola, ja que a dins, ens podem trobar amb moltes barreres com són aquestes escales o les que hi han a dins per pujar a la segona planta. A més, dins d'aquesta escola no hi ha ascensor.
Aquesta llar d'infants ha estat refeta fa pocs anys, és a dir que tot l'edifici s'ha fet, en teoria, tenint en compte aquest punt tan important actualment com és l'accessibilitat. Què ha passat? Per què trobem tantes barreres?
Des de l'escola s'ha cridat al departament per arreglar les escales principals però no aquestes del pati ni el fet de posar un ascensor. Veient això, ens preguntem si a les escoles o a qualsevol recinte obert a la gent, hi ha algú que conegui què és l'accessibilitat i la promogui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario